Галерија: Exit 2019 – трета вечер

Според податоците на организаторите на Exit, низ капијата на Петроварадинската тврдина, во првите два дена поминале над 105 илјади љубители на добрите вибрации. Погледнете ја атмосферата од третата фестивалска вечер за која беа задолжени артисти како Махмут Орхан, Том Вокер, Соломун, Басивити и многу други.