Дале сè од себе да бидат главна атракција на матурската забава, но дали малку претерале?

Матурската вечер е голем настан, особено во Америка. Сите се трудат да бидат поинакви од останатите и да се истакнат. Тоа сигурно им била идејата и на овие средношколци, но... дали малку претерале? Проценете сами!