16 актери кои глумеле две или повеќе улоги во ист филм, а вие веројатно не сте го забележале тоа

Ако некогаш сте имале чувство дека одреден лик во филмот изгледа како актерот кој веќе глуми во истиот филм, тогаш веројатно сте наишле на еден од ретките случаи во кои актерите навистина глумат две или повеќе улоги во еден филм – еве само дел од примерите.