Ова се најдобрите патувачки фотографии од “National Geographic” за 2019 година

Овогодишниот натпревар по фотографија на “National Geography” заврши на 3-ти мај, а победникот ќе биде награден со 7.500 долари. Фотографиите во галеријата се апликантни во три категории: Природа, Градови и Луѓе.