Како би изгледале популарните филмови доколку главната улога ја толкува Мистер Бин?

Светот веројатно сѐ уште го обожува познатиот Мистер Бин. Роуан Аткинсон одлично го одглуми “смотаниот” Британец по кој е снимен и ТВ серија и филм, но како би изгледале другите филмови доколку тој се нашол во главната улога токму во нив? Еве го одговорот!