Нова перфекција на Lamborghini: Ова е Huracan Evo

Италијанскиот производител го претстави новиот Huracan Evo - новата генерација на V10 суперавтомобил кој претставува комбинација на перформансите на Huracan Performante и најновата аеродинамика на Lamborghini.