Таа го има најдоброто деколте на светот

Атрактивната манекенка Линдзи Пелас го има најдоброто деколте на светот, а со ваквиот факт се сложуваат повеќето припадници на посилниот пол. Медиумите наведуваат дека мажите не можат да одолеат на нејзините бујни облини и додаваат дека таа немилосрдно ги крши машките срца.