Нови фотографии кои докажуваат дека брадата потполно го менува мажот

Да се има брада стана вистинска уметност, а нејзиното одржување не е воопшто лесно. Брадата често е симбол на мажественост, а оваа галерија е доказ дека истата драстично го менува мажот.