Мерцедес не може да потфрли: Ова е новиот CLA

Мерцедес ја претстави втората генерација на моделот CLA - поради прекрасниот дизајн, поголемиот простор и напредната технологија, многумина веќе овој автомобил го нарекуваат "Baby CLS".