Урбана џунгла: Серија фотографии кои ја прикажуваат реалната страна на Хонг Конг

Дитрих Херлан е бразилски фотограф кој моментално живее во Хонг Конг. Во својот нов проект, тој сакал да ги прикаже бетонските, металните и стаклените конструкции кои создаваат “џунгла” од еден од најгусто населените градови во светот.