Необични животни кои изгледаат како да се родени со маски

Луѓето се маскираат од разни причини, но кај животните тоа е малку поинаку. Нив, природата во некои случаи им подарува маска која ја носат од своето раѓање, а иако можеби звучи чудно, тие изгледаат прекрасно - погледнете!