Галерија: Навивачи на Светското фудбалско првенство 2018

Поминаа две недели од почетокот на Светското првенство во фудбал, а досега се одиграа 42 натпревари помеѓу 32 национални тимови, во 12 арени низ Русија. Навивачите ширум светот будно ги следат натпреварите и навиваат за своите репрезентации, искажувајќи ја својата поддршка за играчите на теренот.