Фотографии: Необични фудбалски терени ширум светот

Во духот на Светското фудбалско првенство во Русија, порталот "The Atlantic" создаде галерија од фотографии од најнеобичните фудбалски терени ширум светот, сместени на плажа, на глечер, пловејќи во река, на покрив...