Фудбалот преку објективот на Стјуарт Рој Кларк

Ветеранот во фотографија, Стјуарт Рој Кларк ја фотографирал втората најважна работа во светот цели 30 години. Неговите најдобри дела ќе бидат претставени во Националниот музеј на фудбал од 23-ти март оваа година.