Како изгледаат домашните миленичиња по посета на ветеринар? Нивните експресии кажуваат сè!

Нашите миленичиња ја сакаат посетата на ветеринар подеднакво исто колку што ние сакаме да посетуваме заболекар. Оваа галерија ги покажува пресмешните експресии на животните по нивните процедури на ветеринар, а истата покажува дека домашните миленичиња не се особено расположени по интервенциите.