Британско ремек дело: McLaren 570S Spider

Со делумната рачна изработка во Вокинг, новиот 570S Spider е еден од најдобрите супер-автомбили кои нудат карбонска конструкција, екстремни перформанси и отворен покрив за дополнително уживање.