Овие домашни миленичиња дефинитивно не се љубители на новогодишните празници

Вашето куче или мачка може да биде најслаткото и најмирното суштество на светот, но со доаѓањето на празничната сезона, овие домашни миленичиња се претвораат во "диви и незапирливи уништувачи". Токму оваа галерија од фотографии ги прикажува најлошите божиќни бели кои со сигурност ќе ве насмеат.