Погледнете што ќе се вози во 2018 година: Отворен салонот за автомобили во Лос Анџелес

Минатата недела беше отворен саемот за автомобили во Лос Анџелес, каде производителите на автомобили ги претставија своите најдобри напори за годината што доаѓа. Од Chevrolet Corvette со 755 коњски сили, па се до целосно електричен Mini, саемот изобилува со најразлични модели за секој вкус и потреба.