Волшебни фотографии од сезоната: Есента во нашиот воздух...

Да “фрлиме” поглед на ова убаво годишно време исполнето со толку многу прекрасни бои. Жетва, фестивали, миграции, зимски подготовки и, се разбира, многу шарени лисја. Денешната колекција содржи фотографии направени во Швајцарија, Белорусија, Непал, Русија, Франција, Англија, Казахстан, Кина и ширум САД.