Audi RS5 Coupe

Најновиот RS5 Coupé на Ауди е наменет само за вистинските љубители на спортските автомобили и германскиот инжинеринг. Ќе го додадеме само ова - 2.9 TFSI biturbo мотор, 450 КС, 600 Nm.