Зелени вертикални градини во Македонија - нов тренд во ентериерното уредување

Условите за работа во институциите или компании не секогаш се добри. Знаат да бидат затрупани од работните бироа, компјутери и документи, а во некои простории и да нема доволно природно светло. Ќе се согласите дека тоа не се идеални услови за работа кои влијаат на продуктивноста и среќата на вработените.

Прочитај повеќе

Патување во минатото: 46 камени села поврзани со камени мостови и скали

Најголемиот кањон на светот, куќи во кои времето буквално застанало и возови кои кружат околу езерата сè само дел од разгледувањата кои можат да се пронајдат во грчката Стара Загора. Најубавиот дел од патувањето во планинскиот дел на грчката покраина Епир го сочинуваат природата, пешачењето, чистиот воздух и прекрасните предели.