Тигар во руски циркус се онесвести среде претстава

Тигрицата Зена, на возраст од шест години, се онесвести среде претстава кога ја изведе точката на скокање преку огнени обрачи. Несреќното животно се онесвести од болка набргу по изведувањето на точката што ја водат братот и сестрата Артур и Карина Багдасаров во руски циркус во градот Магнитогорск.