Кога ќе те изнервира твојата репрезентација - прв страда телевизирот

Еден бесен фан, разочаран откако Аргентина испаднала на Светското првенство во Русија, по натпреварот со Франција решил да се "истресе" на својот телевизор. Големи се шансите и да "го бутнале" на спорстка...