Вистинска лудница: Бразилците со иновативна вежба ги истегнуваат сите мускули истовремено (Видео)

Натпрварот меѓу Бразил и Белгија ќе има голем влог и јасно е дека сите играчи ќе го дадат максимумот за победа, а пред почетокот на четвртфиналето кое е второ на програмата од оваа рунда, во прв план од последниот тренинг на Бразил се најде една луда и иновативна вежба со која Бразилците ни доловија како може сите мускули да се истегнат истовремено.