Провокација за Србите: Албанскиот орел и на швајцарска телевизија

Новинарот Пјер Пулиер, ги запраша челниците на ФИФА дали ќе му ја одземат акредитацијата ако и тој го направи знакот со орелот. За потсетување, тој алудираше на прославите на головите на Шаќири и Џака на мечот против Србија.