Овој инструктор за малку ќе си пукаше во глава

Овој инструктор по стрелање на своите ученици им објаснува како треба да се наместат и да нишанат за да ја погодат својата мета. Сепак, изгледа дека ни тој не научил како точно треба, па за малку ќе си пукнеше во чело.