10 години правел авионче од хартија

Веројатни сите во животот некогаш сте направиле авионче од хартија. За тој "потфат" ви биле потребни 20-тина секудни. Човекот на видеото правел "Боинг" од хартија цели 10 години. На видеото можете да ја погледнете веродостојната макета, но и да се чудите на слободното време кое овој човек го имал...