Пет неверојатни промашувања кои го одбележаа првиот дел од сезоната

Германците стандарно во овој дел од годината не се активни и се на пауза во пресврт на вториот дел од сезоната, но затоа пак не мируваат луѓето од официјалниот Јутјуб канал на „Бундеслигата“ кои секогаш носат видеа со занимлива содржина. Овој пат тие направија Топ 5 листа на најголеми утки во досегашниот дел од натпреварувачката 2017/2018.