Стојат далеку од копното, на замрзнатиот океан!

Во Америка овие денови беснее можеби најстудената зима во поновата историја. Температурите се многу ниски, а доказ за тоа е - замрзнатиот океан. Снимката настанала во Масачусетс, снимена е со дрон, а на сред океанот може да се видат две лица како се фотографираат.