Погледнете го неверојатното лајт-шоу на "CES 2018 Intel" во Вегас

Во понеделникот, на 8. јануари, компанијата "Intel" лансираше 250 "Shooting Star" дронови над "Bellagio", а кога на таа сцена ќе се додаде и разиграната фонтана пред казиното, се добива едно спектакуларно шоу. Погледнете...