Морничаво: Како убиваат змиите-отровници?

Професорот Џејми Сејмор прикажува на кој начин змиите-отровници делуваат врз човековото тело: од згрутчување на крвта, преку предизвикување парализа на телото па се до уништување на живите клетки.