Нешто му ѕирка од шорцевите: Овој маратонец е вистинска сензација, но не поради спортскиот успех

Словачкиот маратонец Џозеф Урбан е вистински хит на интернет. Имено, за време на мировниот маратон во Кошице минатиот викенд, од шорцевите му излезе половиот орган. Изгледаше дека сите освен него забележаа дека нешто не е во ред.