Погледнете го промотивното видео на Град Скопје за фудбалскиот Супер Куп

Град Скопје изработи видео на англиски јазик, кое има за цел да ги информира туристите и промовирање на убавините на Скопје. Овој спот е одобрен од УЕФА и истиот ќе биде дистрибуиран до сите канали и портали на УЕФА.