Се израдувале кога дознале дека возот не е откажан, но ентузијазмот набрзо го снемало

Снежното невреме на истокот на САД предизвикало бројни проблеми во сообраќајот, а жителите од градот Ринеклиф во државата Њујокр убаво се изненадиле кога дознале дека сообраќајот на нивното место не е сопрен, и покрај тоа што пругата била под снег. Затрупаната пруга не им пречела ни кога возот се приближувал, а ние мислиме дека машиновозачот требало малку да забави. Кога ќе го погледнете видеото ќе ви стане јасно и зошто...