Видео запис од утрово, на излезот од Скопје: Погледнете како не треба да се вози на замрзнат автопат!

Точка

10/01/2017

12:01

34.235

Големина на фонт

а а а

Во услови на ниски температури, снег и мраз, и без да биде јасно потенцирано, на секој возач би требало да му биде јасно како се вози, бидејќи само мало невнимание е доволно за последиците да бидат многу сериозни.

За среќа, во овој случај, невнимателниот возач дефинитивно успеал да се извлече на полесниот начин, но ваквата пракса да се вози со непрописна и неприлагодена брзина како што впрочем наложуваат и самите услови, најчесто резултираат со многу посериозни последици, кога често страдаат токму оние коишто воопшто не се виновни во целата таа ситуација...

Нека овој видео запис ви послужи како пример, бидејќи среќата и нема секогаш да биде на наша страна!Спонзорирани линкови

Маркетинг