Хали Бери наполни 52 години, а изгледа како да е во цутот на младоста

Хали Бери постојано ги открива своите тајни за нејзиниот младешки изглед, а во сето тоа е вклучен личен тренер, голема физичка активност, здрава исхрана но и секојдневна медитација и јога. Бери нагласува дека е важно да работите и на својот дух и најважно е да се чувствувате добро со себеси.