Убавината и сензуалноста на женското лице и тело низ портрети

Портретите на фотографот Сагар Мањарес ја доловуваат женската убавина и сензуалност. Тој е самоук фотограф кој израснал во Барселона, а сега живее и работи во Луксембург. Фокусот на неговите фотографии е ставен на женската нежност, сензуалност, мода и прикриена разголеност.