"Audubon": Објавени овогодишните победници на натпреварот по фотографија

Објавени се победниците на деветтиот по ред натпревар по фотографија наречен "Audubon Photography Awards". Фотографите се натпреваруваа во три категории: професионална, аматерска и категорија за млади. На натпреварот учествувале повеќе од 8000 фотографии од сите 50 држави во САД и 10 канадски провинции.