Овие фотографии се доказ зошто луѓето ги мразат автоматите за грицки и пијалаци

Можеби и вам некогаш ви се случило - ставате пари во автоматот и очекувате да добиете нешто за кое сте платиле, а потоа се случува едно големо "ништо". Овие луѓе фотографирале што им се случило кога пробале да го земат својот омилен пијалок или грицки, а некој дури пронашол и маче во автоматот.