Галерија: VW Touareg за 2019 година

Volkswagen оваа пролет ја претстави новата генерација на SUV моделот Touareg, со поголем простор во кабината. Третата генерација на големиот SUV на Volkswagen го имаше своето деби во Кина кон крајот на март 2018 година.