Уличен уметник - гениј е на слобода низ улиците на Њујорк - и се надеваме дека никогаш нема да го фатат!

Американскиот уметник Том Боб ги украсува улиците на Њујорк изнудувајќи насмевки на лицата на луѓето. Тој е како виножито кое се појавува по дожд - му дава боја и карактер на сивилото во градот. Создава шарени и чудни парчиња уметност кои се во интеракција со околината. Боб го прави градот многу посреќно место за сите.