Најдобрите комбинации на маички во пар досега - и најсмешните воедно

Сите знаеме дека облеката е еден од најдобрите начини да се изразиш себеси. Од излитените војнички чизми кои го одразуваат вашиот див, бунтовнички дух, до ланчето со лажни бисери кои укажуваат на вашите симпатии кон винтиџ, ретро стилот - но некои луѓе одат еден чекор подалеку и ја користат облеката да изјават нешто повеќе отколку модниот стил или својата личност. Овие луѓе користат маички да ја покажат својата поврзаност со други луѓе - на навистина креативен начин. Не заборавајте да гласате во коментари за вашиот омилен дизајн.