Судењето на векот доби свој филм: Објавен трејлерот за сагата помеѓу Џони Деп и Амбер Херд!

Откако заврши возбудливиот судски спор меѓу поранешната актерска двојка Џони Деп и Амбер Херд, објавен е трејлер за играниот филм „Hot Take: The Depp/Heard Trial“.