(Видео) Со неверојатна реакција спречил судар при брзина од 210 км/ч.

Возач на „Honda Civic“ дошол до само неколку центиметри од задниот дел на еден „Golf“ на автопат, при голема брзина во инцидент кој можел да доведе до трагични последици.