„Ѕирнете“ во најголемата бензинска станица во светот, голема е колку фудбалско игралиште

Нивните бензински станици се опишуваат како станици на стероиди, а може да се пофалат и со најголемиот „минимаркет“ во светот. Бензинската станица „Бакис“ (Buc-ee's) била осмислена за потребите на сојузната американска држава Тексас, која има над 5.000 километри автопат.