Искрено со Елена Петреска: Со позајмени 280 денари од Прилеп дојдов во Скопје бидејќи мојот сон беше музика

Елена Петреска долги години е дел од музичката сцена, a 15 вработена во МОБ. Иако се повлече од јавноста, вели дека нон-стоп има настапи со својот бенд. Во интервју за Репортер, пејачката зборува за животот во Скопје, времето кога дошла тука од Прилеп, но и разочарувањата кога била во финансиска криза. За музичката кариера, анксиозноста, мајчинството, ја погодија ли навредите по Илинден, во интервјуто за Репортер.