Уште малку ќе дојде 2023, а возилата на "Tesla" сè уште не застануваат пред деца

Приложеното видео предизвикува многу реакции на Твитер. Прикажува "Model Y" на "Тесла" како е ставен на тест заедно со "Lexus RX". "Model Y" не застанува пред "детето" кое стои на улицата.