(Видео) ДНК: „И денес сме исти како на почетокот, ама тоа нѐ одржа во живот“

Македонското аренби дуо ДНК оваа година слават 20 години јубилеј. Андреј Ѓоргиески и Владимир Блажев - Панчо неодамна ја почнаа турнејата со настапи низ Македонија, а јубилејот ќе го завршат на есен, со промоција на нов албум и голем концерт во Скопје. Погледнете го целото интервју што дуото го даде за „Репортер“.