Шефовите на Евровизија и забраниле на Романката да ги прочита гласовите од жирито поради сомневање за нерегуларност - ова е нејзината реакција

На интернет почна да кружи видео од реакцијата на романската водителка кога ја известиле дека организаторите на Евровизија не ѝ дозволиле да се појави во живо во финалето за да ги прочита гласовите на романското жири поради сомневање за нерегуларности.