Во автентичен стил на Камилоски, излезе неговата нова песна и спот - слушнете ја „Mia Bella“

„Mia Bella“ е новата авторска песна на македонскиот изведувач и уметник Павле Камилоски, чиишто видео спотови се препознатливи по неговиот боемски шарм и емотивна инспирација.